Torturile Celebritatilor

Torturile Celebritatilor

   Cu toti stim ca vedetele nu se ocupa singure de organizare propriei nunti si mai ales de alegerea tortului din ziua nunti. De acest lucru se ocupa firme profesioniste de cuttering care au designeri propri si care creaza tortul mult visat.

    Va prezentam cateva dintre asceste creatii:

    Donald Trump si Melania Knauss s-au infructat la petrecerea nunti lor, dintr-un tort de sapte etaje, avand o umplutura de crema de unt si decorat cu 3.000 de trandafiri din inghetata de vanilie.

    Printul William si Kate Middleton, Printesa de Cambridge au savurat la nunta lor din Palatul Buckingham, un magnific tort cu opt etaje, acoperit in inghetata si decorat cu 900 de flori din pasta de zahar ars.

    Mai extravagant decat nunta insasi, tortul Printului Albert de Monaco si al Printesei Charlene a avut cinci etaje, a fost decorat integral cu martipan alb si Protee albe, floarea nationala a Africii de Sud.

 torturile_celebritatilor_400   Se zvoneste ca tortul de nunta al lui Fergie si Josh Duhamel a costat 40.000 de dolari. Designul ce a infatisat un castel, a fost conceput de celebra casa Perfect Weddings, iar desertul a fost conceput din martipan cu interior din crema de ciocolata.

 

    

 

torturile_celebritatilor_3_01    Ornat cu delicati trandafiri din martipan, tortul de nunta al celebrului cuplu Tom Cruise si Katie Holmes a avut cinci etaje. Deliciosul desert a fost facut integral din mousse de ciocolata alba si a cantarit nici mai mult nici mai putin de 20 de kg.

    Cocheta nevasta disperata, Marcia Cross si sotul ei, Tom Mahoney au ales un tort cu cinci etaje si un design minimalist, facut din martipan, spuma de ciocolata alba si decorat cu trandafiri naturali colorati.