Cum Platesc

Card bancar, online

Cumparaturile online au devenit foarte sigure in ultimii ani, astfel incat nu trebuie sa te temi de absolut nimic. Dand click pe urmatorul link: Plateste online abonament 12 luni sau 24 de luni, veti fi directionati catre pagina de plata online de pe website-ul https://secure.euplatesc.ro. Se completeaza formularul de plata de pe pagina. Acesta contine urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Companie(daca este cazul), Adresa, Oras, Cod Postal, Tara, Telefon, Email. Dupa completare veti apasa butonul "Continua" si veti fi directionat catre pasul 2 care contine datele cardului cu care efectuati plata. Comanda se finalizeaza prin click pe "Plateste online". Dupa finalizarea comenzii, veti primi pe e-mail confirmarea platii, informatii suplimentare si factura fiscala.

Transfer bancar

Transferul bancar este efectiv plata prin banca - Op (ordin de plata) - acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne trimiteti dovada platii prin email, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Astfel, dupa validarea dovezii de plata, departamentul de contabilitate din cadrul firmei va integra comanda spre procesare.

Datele noastre pentru plata sunt:

  • Odin-LS Media SRL
  • CUI: 32624975
  • BRD Targoviste sucursala Str.Stelea, Nr. 1
  • IBAN RO85BRDE160SV34360011600

Daca ai nevoie de ajutor, operatorii nostri iti pot oferi tot suportul telefonic, in timp real. Pentru orice tip de probleme intampinate, te asiguram ca le vom rezolva impreuna in cel mai scurt timp posibil: [email protected]