Cofetarie Tort Nunta Targoviste

Cofetarie Targoviste

Cofetarie Tort Nunta Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Targoviste: Cofetarie Targoviste.

      Pentru ca nunta dumneavoastra sa fie una de poveste, cofetaria va poate pregati zeci de modele de torturi de nunta. Beneficiati din partea noastra de consiliere, creatie si degustare gratuita. Puteti alege unul dintre modelele prezentate sau puteti veni cu o propunere pentru tortul dumneavoastra. Tortul va fi creat in armonie cu tema nuntii sau cu aranjamentele si decoratiunile alese, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul perfect!

        Aveti libertatea de a alege compozitia tortului in functie de preferintele dumneavoastra. Puteti opta pentru unul dintre mousse-urile de ciocolata (cu lapte, ciocolata neagra sau alba), imbinand astfel savoarea ciocolatei cu gustul natural.

     O cofetarie care se respecta are propriile secrete pentru gustul inconfundabil al preparatelor sale! La Cofetaria Berti-Nina secretele din cofetarie stau bine ascunse in calitatea ingredientelor si in retetele proprii de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane. Suntem o cofetarie care respecta gustul autentic al dulciurilor pregatite cu pasiune, dedicatie si atentie pentru calitate.

    Toate produsele noastre sunt pregatite cu pasiune din ingrediente proaspete si de calitate: frisca, ciocolata si fructe proaspete!

Servicii

  • torturi de nunta
  • torturi de botez
  • torturi copii
  • torturi diferite ocazii
  • produse cofetarie