Cofetarie Tort Nunta Pucioasa

Cofetarie Pucioasa

Cofetarie Tort Nunta Pucioasa reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Pucioasa: Cofetarie Pucioasa.

    Cofetaria Caferina pastreaza un inalt standard de calitate in prepararea  dulciurilor si prajiturilor, Cofetarie Pucioasafolosind mereu ingrediente si produse naturale si sanatoase. Fiecare ingredient este atent selectionat, iar prajiturile noastre au o valoare nutritionala bogata, prin folosirea mierii si a altor indulcitori naturali in loc de zahar.
    
    Echipa noastra are o experienta bogata in prepararea oricarui tip de desert, utilizand doar cele mai bune materii prime. La noi vei intalni un personal amabil si permanent instruit sa-ti ofere servicii de inalta clasa.
    
    In Cofetaria noastre veti gasi intotdeauna produse proaspete.
    
    Toate deserturile sunt preparate in laboratorul nostru, in conditii de maxima igiena si utilizand doar ingrediente naturale, lipsite de orice conservant.
    
    Produsele noastre sunt preparate folosind cea mai noua si performanta aparatura, pentru a oferi mereu produse de inalta calitate.
    
    Va asteptam si suntem alaturi de dumneavoastra la nunti, botezuri si alte evenimente.

Servicii

        Prajituri & TorturiCofetarie Pucioasa
Imbracate in frisca, ciocolata, vanilie, ornate cu migdale, fructe sau alte glazuri!

        Produse de Patiserie
Savureaza cele mai delicioase produse din foietaj...de la croissante, minipateuri si pana la  rulade si saleuri, ai de unde alege.

        Produse Insiropate
Daca vrei ceva cu adevarat dulce, ai ajuns in locul perfect. Nu ezita sa incerci prajiturile noastre intr-o gama variata de siropuri fine.

        Fursecuri     
Cofetaria Caferina va ofera o gama larga de fursecuri, saleuri si piscoturi potrivite oricarui eveniment!

Galerie foto