Cofetarie Tort Nunta Pascani

Cofetaria Riama

Cofetarie Tort Nunta Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Pascani: Cofetaria Riama.

Cofetaria RIAMA

Cofetarie | Torturi Nunta | Torturi Botez | Torturi Aniversare | Prajituri | Candy Bar

Produse de cofetarie si patiserie, dulciuri, inghetata, produse fast-food

0723435.179 / 0232.766.440

Despre Noi

Riama, producator cu o vasta experienta in domeniul dulciurilor de aproape 20 de ani, va ofera o gama larga de produse de cofetarie si patiserie, prajituri, torturi, dulciuri, inghetata, produse fast food.

Riama organizeaza petreceri aniversare pentru copii, onoreaza comenzi pentru diferite ocazii: torturi nunta, prajituri si produse pentru botezuri, nunti, etc.

Cofetaria Riama se asigura ca produsele oferite sa respecte cele mai exigente gusturi si standarde de calitate si va garanteaza o petrecere reusita!

cofetarie-torturi-prajituri-pascani

Riama va ofera posibilitatea de a organiza ziua copilului dumneavoastra intr-o atmosfera placuta, cu animatie si clown la cerere!
Spatiul pentru copii include diverse jocuri si jucarii pentru toate varstele, iar accesul este gratuit!

Riama va ofera a gama diversificata de cosulete, flori si figurine din martipan, pentru ocazii speciale sau pentru ornari de torturi aniversare. Cofetaria Riama comercializeaza cosulete, flori si figurine din martipan in orice localitate din tara. Livrare imediata!

Servicii si Produse

TORTURI ANIVERSAREcofetarie pascani

Cofetaria Riama va ofera o gama variata de torturi pentru aniversarea zilei copilului dumneavoastra.
De asemenea, va oferim torturi aniversare pentru copii si va punem la dispozitie spatiul pentru copii unde puteti organiza ziua copilului dumneavoastra.

Organizare aniversari copii

Riama va ofera posibilitatea de a organiza ziua copilului dumneavoastra intr-o atmosfera placuta, cu animatie si clown la cerere! Spatiul pentru copii include diverse jocuri si jucarii pentru toate varstele, iar accesul este gratuit.

Meniuri pentru copii: snitel de pui cu cartofi, figarui de pui cu cartofi, cartofi pai cu cascaval, pizza cu sunca, tort pentru ocazii deosebite, inghetata asortata, super banana cu inghetata, suc natural, citronada, alte sucuri, saleuri, aperitive, alune, alte produse la cerere, clown (la cerere)

Transport GRATUIT: asiguram transportul gratuit al produselor comandate pentru evenimente, petreceri, nunti, botezuri; asiguram transportul gratuit la domiciliu pentru torturile comandate!

FLORI SI FIGURINE DIN MARTIPAN

Riama va ofera a gama diversificata de flori si figurine din martipan, pentru ocazii speciale sau pentru ornari de torturi aniversare. Cofetaria Riama comercializeaza flori si figurine din martipan pentru ornarea de torturi aniversare in orice localitate din tara.