Cofetarie Tort Nunta Drobeta Turnu Severin

Cofetarie Drobeta

Cofetarie Tort Nunta Drobeta Turnu Severin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Drobeta Turnu Severin: Cofetarie Drobeta.

    O cofetarie care se respecta are propriile secrete pentru gustul inconfundabil al preparatelor sale! Secretele din cofetarie stau bine ascunse in calitatea ingredientelor si in retetele proprii de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane. Cofetaria noastra respecta gustul autentic al dulciurilor pregatite cu pasiune, dedicatie si atentie pentru calitate.

    Ciocolata si cacaoa, frisca, untul, nucile de buna calitate si aromele natural se contopesc in glazuri dulci, blaturi pufoase, creme fine si spumoase ce va vor seduce iremediabil gustul.

    Dulciurilor pregatite in laboratorul Cofetariei Delice au la baza retete de casa, fapt ce garanteaza gustul autentic, asemanator prajiturilor din copilarie.

    La noi veti descoperi gustul dulciurilor de calitate, pregatite cu pasiune si dragoste!

    Folosind cele mai fine si mai proaspete ingrediente, preparam produse de inalta calitate pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. Aici veti gasi personal bine pregatit, cu multa experienta, gata oricand sa va ajute in alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine personalitatii fiecaruia.

    Produsele noaste sunt lucrate cu o mare atentie pentru detaliu, iar folosind cele mai frumoase decoruri, vom crea pentru fiecare un tort deosebit, unic.

    Cofetaria va rasfata gustul cu prajituri, torturi de nunta, torturi aniversare, torturi de botez. 

Servicii

Va stam la dispozitie oferindu-va pentru ocaziile speciale din viata dumneavoastra produse de cofetarie, cum ar fi:

  •     torturi de nunta;
  •     torturi de botez;
  •     torturi copii;
  •     torturi diferite ocazii;
  •     candybar pentru evenimente;
  •     produse cofetarie;
  •     produse patiserie;