Cofetarie Tort Nunta Deva

Cofetariile Eis

Cofetarie Tort Nunta Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Deva: Cofetariile Eis.

       O cofetarie care se respecta are propriile secrete pentru gustul inconfundabil al preparatelor sale! La Cofetaria Eis secretele din cofetarie stau bine weddingcakesampcupcakes_400ascunse in calitatea ingredientelor si in retetele proprii de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane. Cofetaria Eis este o cofetarie care respecta gustul autentic al dulciurilor pregatite cu pasiune, dedicatie si atentie pentru calitate.

        Ciocolata si cacaoa, frisca, untul, nucile de buna calitate si aromele natural se contopesc in glazuri dulci, blaturi pufoase, creme fine si spumoase ce va vor seduce iremediabil gustul.

        Dulciurilor pregatite in laboratorul Cofetariei Eis au la baza retete de casa, fapt ce garanteaza gustul autentic, asemanator prajiturilor din copilarie.

        Va invitam sa pasiti in universul dulce al Cofetariei Eis! Veti descoperi gustul dulciurilor de calitate, pregatite cu pasiune si dragoste!

    Cofetariile EIS va rasfata gustul cu prajituri, torturi de nunta, torturi aniversare, torturi de botez. Cofetariile EIS sunt cofetariile in care gustul bun, ingredientele naturale si maiestria unor cofetari iscusiti dau nastere celor mai apetisante delicii dulci.

    Ne gasiti in locatiile:

Str. Victor Babes, Nr. 34, Deva

B-dul Decebal, Bl. B parter, Deva

Servicii

  •     Torturi de nuntaimagine_tort_2142396
  •     Torturi de botez
  •     Torturi aniversari    
  •     Torturi copii

Galerie foto