Cofetarie Tort Nunta Curtea de Arges

Cofetarie Curtea de Arges

Cofetarie Tort Nunta Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Curtea de Arges: Cofetarie Curtea de Arges.

   Gamă variată de produse atât de cofetărie cât şi de patiserie. Pe langa produsele clasice de cofetărie bine cunoscute de toată lumea: amandine, savarine, ecler cu ciocolată etc., aici puteţi găsi şi reţete proprii. De asemenea Cofetăria Gabriela vă oferă produse pentru ocazii speciale: Revelion, Paşte, Ziua Îndrăgostiţilor, Martişor, Nunţi, Botezuri, Aniversări. 

    O cofetarie care se respecta are propriile secrete pentru gustul inconfundabila al preparatelor sale! La Cofetaria Gabriela, secretele din cofetarie stau bine ascunse in calitatea ingredientelor si in retetele proprii de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane si cozonaci. Reprezentam este o cofetarie care respecta gustul autentic al dulciurilor pregatite cu pasiune, dedicatie si atentie pentru calitate.

    Ciocolata si cacaoa belgiana, frisca naturala, untul, nucile de buna calitate si aromele natural se contopesc in glazuri dulci, blaturi pufoase si creme fine si spumoase care iti vor seduce iremediabil gustul.

    Dulciurilor pregatite in laboratorul de cofetarie Cofetaria Gabriela au la baza retete de casa, fapt care garanteaza pentru gustul autentic, asemanator prajiturilor din copilarie.

Servicii

  • Torturi
  • Amandine
  • Savarine
  • Eclere cu ciocolata
  • Bomboane fondante
  • Macarons

Galerie foto