Cofetarie Tort Nunta Cluj-Napoca

Cofetarie Cluj-Napoca

Cofetarie Tort Nunta Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Cluj-Napoca: Cofetarie Cluj-Napoca.

 

    Cofetaria noastra pastreaza un inalt standard de calitate in prepararea  dulciurilor si prajiturilor, folosind mereu ingrediente si produse naturale si sanatoase. Fiecare ingredient este atent selectionat, iar prajiturile noastre au o valoare nutritionala bogata, prin folosirea mierii si a altor indulcitori naturali in loc de zahar.

    Echipa noastra are o experienta bogata in prepararea oricarui tip de desert, utilizand doar cele mai bune materii prime. La noi vei intalni un personal amabil si permanent instruit sa-ti ofere servicii de inalta clasa.

    In cofetariile noastre veti gasi intotdeauna produse proaspete. Toate deserturile sunt preparate in laboratorul nostru, in conditii de maxima igiena si utilizand doar ingrediente naturale, lipsite de orice conservant.Servicii

    Prajituri & Torturi
Imbracate in frisca, ciocolata, vanilie, ornate cu migdale, fructe sau alte glazuri, noi le numim...Dulciurile zeilor!!!

    Produse de Patiserie
Savureaza cele mai delicioase produse din foietaj...de la croissante, minipateuri si pana la  rulade si saleuri, ai de unde alege.

    Produse Insiropate
Daca vrei ceva cu adevarat dulce, ai ajuns in locul perfect. Nu ezita sa incerci prajiturile noastre intr-o gama variata de siropuri fine...

    Fursecuri     
Aliniind retete grecesti cu romanesti, am dat noi gusturi pe piata din Romania.