Cofetarie Tort Nunta Caracal

Cofetaria Boema

Cofetarie Tort Nunta Caracal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Caracal: Cofetaria Boema.

    O cofetarie care se respecta are propriile secrete pentru gustul inconfundabil al preparatelor sale! La Cofetaria Boema secretele din cofetarie stau bine ascunse1656342_240488216158404_8839350294355743939_n_400 in calitatea ingredientelor si in retetele proprii de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane. Cofetaria Boema este o cofetarie care respecta gustul autentic al dulciurilor pregatite cu pasiune, dedicatie si atentie pentru calitate.

    Ciocolata si cacaoa, frisca, untul, nucile de buna calitate si aromele naturale se contopesc in glazuri dulci, blaturi pufoase, creme fine si spumoase ce va vor seduce iremediabil gustul.

    Dulciurilor pregatite in laboratorul Cofetariei Boema au la baza retete de casa, fapt ce garanteaza gustul autentic, asemanator prajiturilor din copilarie.

    Va invitam sa pasiti in universul dulce al Cofetariei Boema! Veti descoperi gustul dulciurilor de calitate, pregatite cu pasiune si dragoste!

    Pentru ca nunta dumneavoastra sa fie una de poveste, Atelierul de Creatie al Cofetariei Boema va poate pregati zeci de modele de torturi de nunta. Beneficiati din partea noastra de consiliere, creatie si degustare gratuita. Puteti alege unul dintre modelele prezentate sau puteti veni cu o propunere pentru tortul dumneavoastra. Tortul va fi creat in armonie cu tema nuntii sau cu aranjamentele si decoratiunile alese, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul perfect!

    Aveti libertatea de a alege compozitia tortului in functie de preferintele dumneavoastra. Puteti opta pentru unul dintre mousse-urile de ciocolata (cu lapte, ciocolata neagra sau alba), imbinand astfel savoarea ciocolatei cu gustul natural.

    Toate produsele noastre sunt pregatite cu pasiune din ingrediente proaspete si de calitate: frisca, ciocolata, crema fructe de padure, crema de visine, mascarpone si fructe proaspete!

Servicii

 •         torturi de nunta1618462_220817491458810_445919984_n_400
 •         torturi de botez
 •         torturi copii
 •         torturi diferite ocazii cu:

  - crema de fructe de padure
  - mascarpone si visine
  - diplomat cu fructe,
  - tortul casei "Michael Jackson"

 •         produse cofetarie