Cofetarie Tort Nunta Caracal

Cofetarie Caracal

Cofetarie Tort Nunta Caracal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Caracal: Cofetarie Caracal.

    O cofetarie care se respecta are propriile secrete pentru gustul inconfundabil al preparatelor sale! Secretele din cofetarie stau bine ascunse in calitatea ingredientelor si in retetele proprii de prajituri, torturi, fursecuri, bomboane.

    Ciocolata si cacaoa, frisca, untul, nucile de buna calitate si aromele naturale se contopesc in glazuri dulci, blaturi pufoase, creme fine si spumoase ce va vor seduce iremediabil gustul.

    Dulciurilor pregatite in laboratorul nostru si au la baza retete de casa, fapt ce garanteaza gustul autentic, asemanator prajiturilor din copilarie.

    Pentru ca nunta dumneavoastra sa fie una de poveste, cofetarii nostri va pot pregati zeci de modele de torturi de nunta. Beneficiati din partea noastra de consiliere, creatie si degustare gratuita. Puteti alege unul dintre modelele prezentate sau puteti veni cu o propunere pentru tortul dumneavoastra. Tortul va fi creat in armonie cu tema nuntii sau cu aranjamentele si decoratiunile alese, pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul perfect!

    Aveti libertatea de a alege compozitia tortului in functie de preferintele dumneavoastra. Puteti opta pentru unul dintre mousse-urile de ciocolata (cu lapte, ciocolata neagra sau alba), imbinand astfel savoarea ciocolatei cu gustul natural.

    Toate produsele noastre sunt pregatite cu pasiune din ingrediente proaspete si de calitate: frisca, ciocolata, crema fructe de padure, crema de visine, mascarpone si fructe proaspete!

Servicii

 •         torturi de nunta
 •         torturi de botez
 •         torturi copii
 •         torturi diferite ocazii cu:

  - crema de fructe de padure
  - mascarpone si visine
  - diplomat cu fructe,
  - tortul casei "Michael Jackson"

 •         produse cofetarie