Cofetarie Tort Nunta Bacau

Cofetaria Story

Cofetarie Tort Nunta Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cofetarie Tort Nunta Bacau: Cofetaria Story.

      Folosind cele mai fine si mai proaspete ingrediente, preparam produse de inalta calitate pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. La noi veti gasi personal bine pregatit, cu multa experienta, gata sa va ajute in alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra.Cofetarie Bacau

     Cofetaria Story din Bacau va rasfata gustul cu prajituri, torturi de nunta, torturi aniversare, torturi de botez, fursecuri, mini-prajituri, bomboane, cozonaci si produse delicioase de patiserie. Cofetaria Story este o cofetarie in care gustul bun, ingredientele naturale si maiestria unor cofetari iscusiti dau nastere celor mai apetisante delicii dulci.

     Incurajam creativitatea si astfel ne puteti propune designul tortului dorit. Beneficiind de sfatul designerilor nostri si de varietatea sortimentelor de calitate, ne vom asigura ca tortul de nunta sau tortul de botez este perfect si exact cum v-ati imaginat.     

     Cei care s-au indragostit deja de prajiturile noastre pot spune ca nu este doar o figura de stil. Finetea gustului este data de retetele traditionale, ingredientele de calitate, multa grija si un strop de iubire.

     Activand in domeniul ospitalitatii, grija noastra este de a aduce bucurie si placere culinara pentru dumneavoastra, clientii nostri, prin produse exceptionale.

 

Servicii

  • Cofetarie BacauTorturi de nunta;
  • Torturi de botez;
  • Torturi copii;
  • Torturi diferite ocazii;
  • Produse cofetarie;
  • Produse patiserie;